Pure & beautiful fotoshoot voor de mooiste portretten

Mooie portretten van jezelf of je kinderen, waar je op straalt en met plezier naar terug kijkt.

Ken je dat gevoel, je scrollt een beetje door je foto’s op je telefoon en bij de foto’s van een paar jaar geleden denk je ow, kijk wat we nog jong waren, en wat is iedereen veranderd zeg. Je scrollt een beetje terug naar deze tijd en komt tot de conclusie dat je helemaal geen mooie foto’s hebt van nu. Je zou wel mooie foto’s van de kinderen of jezelf willen laten maken maar dan begint je hoofd te ratelen met de volgende gedachtes die je helemaal niet verder helpen:

 • Dan krijg je van die super geposeerde foto’s.
 • Mijn telefoon maakt ook mooie foto’s.
 • Ik kan echt niet poseren voor een camera.
 • Ik sta echt NOOIT goed op de foto.
 • En dan heb ik dure foto’s die helemaal niet laten zien wie ik ben.

Ik ben Tamara een eerlijke en liefdevolle fotograaf met oprechte interesse in jou als persoon. Tijdens de Pure & Beautiful portret fotoshoot werk ik op een unieke samen met jou en creëren we foto’s die echt laten zie wie jij bent!

Een Pure & Beautiful portret fotoshoot geeft jou:

 • Een veilige plek waar je echt jezelf mag zijn. Ik heb zonder oordeel oprechte interesse in jou en vind het leuk om je echt te leren kennen..
 • Foto’s waarop je ontspannen op staat, waar je op straalt en je jezelf terugziet zoals je graag zou willen.
 • Een supergezellige fotoshoot waarbij plezier altijd voorop staat.
 • De zekerheid van de mooiste foto’s omdat je deze zelf mag uitzoeken uit een online galerij

Interesse gewekt?

Neem contact met mij op

Direct boeken?

Klik op de knop

Recensies

Tamara stelt je op je gemak, luistert naar je eigen creatieve ideeën en doet voorstellen. Ze is rustig en straalt vertrouwen uit en communiceert duidelijk over hoe en wat. Dat is terug te zien in de prachtige foto’s. Mijn shoot kon buiten niet doorgaan, dat hebben we later ingehaald op een betere dag met mooier weer. Allemaal geen probleem en super relax. Ik ben erg tevreden met haar foto’s en zou haar zeker aanbevelen bij anderen!

Wies - wilgkracht.nl

Tamara is een fijne vrouw om mee te werken. Ze stelt je op je gemak en legt je vast hoe je bent. Ik ben heel blij met mijn foto’s en raad haar zeker aan als je mooie foto’s wilt hebben voor bijvoorbeeld je branding.

Debbie - Luminous online

Tijdens een zakelijke fotoshoot met Tamara voelde ik me onwijs op mijn gemak. Het was een ontspannen sfeer waardoor ik op de foto’s sta zoals ik echt ben.
Tamara heeft heel veel mooie, verschillende foto’s van mij gemaakt. Precies zoals ik voor ogen had. Ik heb nu super veel toffe, professionele foto’s die ik goed kan gebruiken voor mijn social media kanalen, zowel prive als voor mijn bedrijven. Ik ben meer dan tevreden

Isabel - Black illu

Ik heb bij Tamara een fotoshoot gedaan voor mijn website van mijn eigen bedrijf. En het resultaat is in 1 woord geweldig. Ik had wat ideeën in mijn hoofd en de foto’s zijn nog beter geworden dan ik had gehoopt. Een absolute aanrader!

Nanny - Phoenix for Support

WIE BEN IK?

Hallo, Ik ben Tamara een geduldige en liefdevolle fotograaf uit Spijkenisse. Gelukkig getrouwd en moeder van de 3 liefste (en ondeugendste) kinderen.
 
Verder ben ik gek op het strand, maar rustig liggen in de zon is dan weer niet aan mij besteed, ik word vrolijk van verse bloemen in huis, ik huil bij romantische films en heb net iets te veel schoenen. Ik ben een rustig persoon met oprechte interesse in de ander. Mijn doel is dan ook om pure foto’s te maken waar het plezier vanaf
straalt en die echt weergeven wie jij bent.
 
Het lijkt me leuk als ik jou binnenkort ook mag leren kennen.

Investering

Voor een investering van €77,- kan je het volgende verwachten:

 

 • Veel gezelligheid en oprechte interesse in jou en je onderneming.
 • Spontane portretten waar je graag naar kijkt en jezelf terugziet zoals je echt bent.
 • Portretten gemaakt in de studio, strand of in het bos.
 • Fijne tips ter voorbereiding van de fotoshoot.
 • 2 digitale foto’s in hoge resolutie.
 • Je mag je foto’s zelf selecteren uit een online fotogalerij.
 • Een fotoshoot van ongeveer 0,5 uur.

 

Na het bekijken van foto’s in de online galerij is er altijd nog een mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. De investering hiervoor is €10,00 per foto.

Interesse gewekt?

Neem contact met mij op