Pure & Fun gezinsfotoshoot

Mooie foto’s van je gezin zijn als waardevolle herinneringen. Ze laten zien wie jullie echt zijn! Ontspannen met echt plezier.

Ken je dat gevoel, je knippert met je ogen en je kind is alweer een jaar ouder. De tijd vliegt aan je voorbij en door alle drukte geniet je er niet zo bewust van als je eigenlijk zou willen. Je maakt af en toe snel een foto van je kinderen, maar dat willen ze natuurlijk echt nooit, laat staan dat ze samen met jou op de foto willen. Tijd dus om een fotoshoot te boeken! Maar al snel bedenk je een heleboel bezwaren:

 • Dan krijg je van die super geposeerde foto’s.
 • Daar zit echt niemand op te wachten.
 • Wie heeft daar nou tijd voor.
 • Ik kan echt niet poseren voor een camera.
 • De kinderen werken NOOIT mee.
 • En dan heb ik dure foto’s waar niemand mooi op staat

Ik ben Tamara een eerlijke en geduldige fotograaf met veel begrip voor de onvoorspelbaarheid van kinderen. Tijdens de Pure & Fun gezinsfotoshoot werk ik op een unieke manier samen met jullie als gezin.

Een Pure & Fun fotoshoot is namelijk:

 • Een supergezellige fotoshoot waarbij we vooral veel plezier maken.
 • Een fotoshoot die juist voor kinderen erg leuk is omdat we plezier maken, en dit straalt dan ook van de foto af.
 • Een waardevolle herinnering en deze leg ik voor jullie vast op de foto.
 • Het spelen van superleuke spelletjes en opdrachtjes, hierdoor hoef je niet meer na te denken over poseren maar ben je ontspannen en zie je jezelf terug op de foto zoals je echt bent.
 • De zekerheid van de mooiste foto’s omdat je deze zelf mag uitzoeken uit een online galerij

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met mij op

Direct boeken?

Dat kan door op de knop te drukken

Recensies

Wij hebben een fotoshoot gehad bij Tamara. We konden zelf een mooie locatie kiezen. Na een korte introductie gingen we aan de slag. Met de manier van fotograferen hadden wij niet in de gaten dat we met een fotoshoot bezig waren. Wij konden zelf plezier maken en Tamara legde deze momenten vast met haar camera. Op deze manier je echt spontane foto’s en is het eindresultaat verassend. We zullen Tamara dan ook aanbevelen bij vrienden en familie en weten al bij wie we de volgende fotoshoot zullen doen.

Mark, Natasja en Mara

Tamara heeft al meerdere keren voor ons foto’s gemaakt. Zo heeft ze hele mooie foto’s gemaakt van o.a. de cakesmash op de 1e verjaardag van mijn zoontje Bryan en heeft ze een familie/zwangerschap shoot gedaan toen we zwanger waren van ons 2e kindje. We zijn naar een mooie omgeving gegaan en hebben daar op een leuke manier mooie foto’s gemaakt. We hebben er veel plezier in gehad en ze heeft heel veel geduld zodat Bryan echt comfortabel en als zichzelf op de foto kwam te staan. Ze is een echte aanrader en we komen zeker nog bij haar terug.

Wesley, Cassandra en Bryan

Bij Tamara voel ik me altijd heel erg op mijn gemak, Ik kan altijd mezelf zijn en ik kan gezellig met haar praten. Foto’s maken kan zij misschien wel als 1 van de beste. Ik heb inmiddels zo’n 3 fotoshoots bij haar gedaan en ik gebruik nog steeds alle foto’s. Ze heeft veel geduld, is respectvol en is erg gezellig. Dus een perfect voorbeeld om foto’s mee te maken!

Suus

WIE BEN IK?

Hallo, Ik ben Tamara een geduldige en liefdevolle fotograaf uit Spijkenisse. Gelukkig getrouwd en moeder van de 3 liefste (en ondeugendste) kinderen.
 
Verder ben ik gek op het strand, maar rustig liggen in de zon is dan weer niet aan mij besteed, ik word vrolijk van verse bloemen in huis, ik huil bij romantische films en heb net iets te veel schoenen. Ik ben een rustig persoon met oprechte interesse in de ander. Mijn doel is dan ook om pure foto’s te maken waar het plezier vanaf
straalt en die echt weergeven wie jij bent.
 
Het lijkt me leuk als ik jou binnenkort ook mag leren kennen.

Investering gezinsfotoshoot

Voor een investering van €147,- kan je het volgende verwachten:

 

 • Veel gezelligheid en leuke spelletjes.
 • Spontane foto’s waar echt plezier vanaf straalt.
 • Een locatie naar keuze, denk hierbij aan het bos of strand.
 • Fijne tips ter voorbereiding van de fotoshoot.
 • 3 digitale foto’s in hoge resolutie.
 • Je mag je foto’s zelf selecteren uit een online foto galerij.
 • Een fotoshoot van ongeveer 1,5 uur.

 

Na het bekijken van foto’s in de online galerij is er altijd nog een mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. De investering hiervoor is €10,00 per foto.

Vanaf 15 foto’s krijgt je hierbij ook een fotoboekje cadeau!

Interesse gewekt?

Neem contact met mij op

Meer informatie?

Download mijn folder